banner lesscherbanner lesscher

Aantrekkelijke aanbiedingen bij Subaru Zuithof


BORNERBROEK – Autobedrijf Zuithof heeft momenteel nog diverse aantrekkelijke aanbiedingen op alle modellen.

Autobedrijf Zuithof is dé Subaru-dealer van Twente, met meer dan 50 jaar ervaring in de verkoop en onderhoud van auto’s. Wanneer u momenteel kiest voor een nieuwe Subaru ontvangt u maar liefst 1.500 euro extra inruilwaarde bij aanschaf.

Eigenzinnig
Subaru staat bekend om het eigenzinnige karakter; niet verrassend kent het merk dan ook vele trouwe rijders. In deze krant leest u al een uitgebreid testverslag van de Subaru Impreza. Maar Subaru maakt ook nog diverse andere eigenzinnige modellen. Zoals de stoere en stijlvolle Subaru XV crossover. De outdoorliefhebber ziet zichzelf al rijden in een Forrester of Outback, die niet alleen uitblinken in veelzijdigheid maar ook technologische innovatie. Het merk levert ook enkele zeer sportieve modellen zoals de BRZ; een eigentijds ontwerp gekoppeld aan Subaru’s uitstekende prestaties en natuurlijk een hoog veiligheidsniveau.

Servicegericht
Autobedrijf Zuithof is ook uw aangewezen adres voor service en onderhoud van uw Subaru. U mag rekenen op het hoogste niveau van service en vakmanschap; de belangen van u als klant staan voorop. Ook voor verzekeringen en schadeherstel kan Zuithof u passend advies geven. Vraag ook naar de voorwaarden en mogelijkheden voor bijvoorbeeld lease; zo blijft u altijd mobiel tegen vaste lage maandbedragen.

Maak kennis
Autobedrijf Zuithof laat u graag kennismaken met Subaru’s eigenzinnige modellen voor een vrijblijvende proefrit. Kom langs aan het Tusveld 15 in Bornerbroek. Kijk ook op: www.zuithof.nl