Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Aantrekkelijke kortingen op Nissan Micra bij Herwers

APELDOORN – De Nissan Micra is al jaren een bestseller in dit compacte segment. Niet verwonderlijk: de Micra biedt veel auto voor zeer aantrekkelijke prijzen. Zo zijn er aantrekkelijke voordeelacties bij Autobederijf Herwers op diverse Micra’s.

De Nissan Micra heeft een uitgebreid gamma aan versies en extra opties. Zo is uw nieuwe Micra geheel naar uw specifieke wensen samen te stellen. De Nissan Micra Visia is nu al leverbaar vanaf een zeer aantrekkelijke 14.290 euro, wat inclusief 1.000 korting is én nog een extra 500 euro voorraadpremie. Zo kan uw voordeel dus oplopen tot een riante 1.500 euro.

Veel mogelijkheden
Kopers kunnen natuurlijk ook kiezen voor wat uitgebreidere modellen, waarbij bijvoorbeeld de Visia+ onder meer een uitgebreid audiosysteem en airconditioning toevoegt. De Micra Acenta vult dit weer aan met 16 inch stalen wielen en een 5 inch kleuren instrumentenpaneel. Blijft u graag altijd verbonden en op de hoogte van wat er op de weg speelt? De Micra N-Connecta zorgt met de toevoeging van NissanConnect voor navigatie en verkeersinformatie. Ook mistlampen, achteruitrijcamera en parkeersensoren onderscheiden deze versie. Gaat u voor de ultieme Micra-belevenis? De gloednieuwe Micra BOSE Personal Edition heeft unieke stylingpakketten voor zowel de binnen- als buitenkant, LED-koplampen, de exclusieve BOSE-stylingset, intelligente ‘Around View Monitor en verwarmde voorstoelen. Deze is leverbaar vanaf 23.340 euro.

Kom langs
Autobedrijf Herwers laat u graag kennismaken met de Micra in al haar facetten. U bent welkom aan de Laan van de Dierenriem 29 in Apeldoorn. Kijk ook op: www.herwers.nl/nissan