Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Aantrekkelijke Subaru-voordelen bij Zuithof

Autobedrijf Zuithof begint het jaar 2017 met een aantrekkelijk voordeel op een aantal Subaru-modellen die het bedrijf op voorraad heeft staan. Voor de Subaru XV en Subaru Forester geldt een extra bpm-korting die tussen de € 2.000,- en € 4.000,- ligt.

De Subaru XV en Subaru Forester kennen een hoog trekgewicht dankzij de toepassing van slimme techniek en standaard vierwielaandrijving. In combinatie met de riante binnenruimte en een ongekende onverzettelijkheid maakt dit deze modellen tot aantrekkelijke trekauto’s. Daardoor zijn de compacte XV en de robuuste Forester uitermate geschikt om met de caravan op pad te gaan. De Subaru XV is standaard voorzien van lichtmetalen 17-inch wielen, een achteruitrijcamera, regen- en lichtsensoren, climate control, elektrische ramen voor en achter en een audiosysteem met zes luidsprekers. Het weggedrag van de XV is sportief, niet in de laatste plaats door de boxermotor. De XV is verkrijgbaar met een 1,6 en 2,0 liter benzinemotor of een tweeliter diesel. Iedere XV is daarnaast uitgerust met een start-stopsysteem dat

het brandstofverbruik ten goede komt. De Subaru Forester onderscheidt zich door zijn soepele vering, het lage brandstofverbruik, de zeer complete uitvoering en het goede zicht rondom naar buiten toe. Verder is de Forester voorzien van een ingebouwde ‘hillholder’. Wanneer de bestuurder met zijn caravan stopt op een helling en de koppeling en rem intrapt, dan blijft de auto door de hillholder gewoon stilstaan. Vervolgens kan de rem worden losgelaten; de handrem is daarbij niet meer nodig. Het langzaam op laten komen van de koppeling en gas geven zijn genoeg om zonder achteruit te zakken weg te rijden. Voor meer informatie overde Subaru XV en Subaru Forester staan de medewerkers van Autobedrijf Zuithof u graag te woord aan het Tusveld 15 in Bornerbroek.