banner lesscherbanner lesscher

Aria Hengelo zorgt voor snelle start


HENGELO – Aria Hengelo heeft al meer dan 60 jaar ervaring met het leveren en reviseren van dynamo’s en startmotoren. Zowel eigenaars van personenauto’s, oldtimers, landbouwvoertuigen, luxewagens en zelfs boten weten al jaren Aria voor deze werkzaamheden te vinden.

Aria Hengelo is de specialist op het gebied van dynamo’s, startmotoren, accu’s en accutoebehoren. Ze leveren voor u alle producten en services om weer een snelle start te kunnen maken. Van diverse merken kunnen kwaliteitsaccu’s worden geleverd zoals bijvoorbeeld van VARTA waarvoor Aria het dealerschap voor de regio Twente en omgeving heeft. Daarnaast kunnen voertuigen en accu’s worden uitgelezen en kunnen vervolgens storingen hieraan worden verholpen. De ruime voorraad startmotoren en dynamo’s en de mogelijkheid om diverse onderdelen bij te bestellen, verzekeren u van een passende oplossing voor uw voertuig. Daarnaast bouwt Aria diverse soorten verlichting in uw auto in als dagrijverlichting en signaleringsverlichting.

Oldtimers als nieuw
Zowel particulieren, auto- en motorgarages, transportbedrijven, landbouwmechanisatiebedrijven, busmaatschappijen doen een beroep op Aria. De laatste tijd doen ook diverse oude pareltjes de garage aan. Zo laatst een Opel Olympia waarbij het 6V-systeem werd omgebouwd naar een 12V-systeem. Ook werd recentelijk een Pierce-arrow Sport uit 1930 onder handen genomen, welke u hier op de foto ziet. Hierbij werd de dynamo en de startmotor gereviseerd en de bedrading hersteld.

U vindt Aria Hengelo aan de Enschedesestraat 203. Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen met 074-2914653 of mailen naar info@ariahengelo.nl. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd binnenlopen voor vragen en/of advies.