banner lesscherbanner lesscher

Auto Ter Riet specialist in mobiliteit


ENSCHEDE – Auto Ter Riet in Enschede is een specialist op het gebied van mobiliteit. Naast de verkoop van nieuwe auto’s en occasions bent u ook aan het juiste adres voor een scootmobiel of brommobiel. Ook op dit vlak is er veel innovatie de afgelopen jaren.

Auto Ter Riet heeft ruim 50 jaar ervaring in de verkoop en onderhoud van auto’s, met tegenwoordig het dealerschap van Daihatsu en specialisatie in Renault met tevens een brede selectie occasions. In de moderne werkplaats zorgen zij voor degelijk en snel onderhoud aan uw auto. Uiteenlopend van periodiek onderhoud, schadeherstel, airco-service en meer. Dit alles tegen lage en transparante prijzen, iets waar de Vakgarage bekend om staat. Wanneer u wellicht niet meer een auto nodig hebt maar wel mobiel wil blijven kan Auto Ter Riet u eveneens helpen. Zo specialiseert het bedrijf namelijk ook in de verkoop en onderhoud van scootmobielen en brommobielen. Zo zijn er altijd diverse scootmobielen op voorraad en u bent van harte welkom voor een proefrit. Daarnaast is er een ruim assortiment brommobielen van Aixam, JDM en Microcar. Deze 45-kilometerwagens zijn er tegenwoordig ook in een volledig elektrische variant. De fluisterstille ‘brom’mobiel is er tegenwoordig in veel luxere en sportieve varianten. Ook hiervoor verzorgt Auto Ter Riet het onderhoud.

Kom langs
Auto Ter Riet helpt u graag met alle vragen en wensen op het gebied van mobiliteit. Kom langs voor een kennismaking of een vrijblijvende proefrit. Auto Ter Riet is gevestigd aan de Daalweg 56-64 in Enschede. Bel met 053-432 34 34 of kijk op: www.autoterriet.nl