Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Autobedrijf Bouwman heeft in 2017 nóg meer te bieden

Het jaar 2017 is begonnen en bij Autobedrijf Bouwman zitten ze ook dit jaar niet stil. Met de nieuwe ontwikkelingen van Bosch Car Service heeft Autobedrijf Bouwman zijn klanten nóg meer te bieden.

 

Door gebruik te maken van de meest moderne testapparatuur en de ingebruikname van de allerlaatste nieuwste Bosch testkast, is Bouwman gespecialiseerd in de meest complexe diagnoses. Bouwman kan van elk merk de technische informatie uitlezen en analyseren en de laatste technische update verzorgen. Een team van vier monteurs staat vijf dagen per week voor klanten klaar. Vrijwel elke auto rijdt rond met onderdelen van Bosch en daarom zijn klanten bij Autobedrijf Bouwman aan het goede adres. Bouwman is weliswaar groot in naam, maar kenmerkt zich door een persoonlijke werkwijze. Niets gaat bij het autobedrijf boven tevreden klanten. De afdeling Klantenservice zorgt ervoor dat klanten op de hoogte worden gehouden wanneer hun auto weer toe is aan een onderhoudsbeurt of APK-keuring. Bij onderhoud of reparatie van hun auto kunnen klanten bovendien gebruikmaken van de haal- en brengservice van Bouwman. Door een efficiënte werkwijze is Bouwman scherp in zijn prijzen en daardoor voor iedereen betaalbaar. Klanten kunnen bij Bouwman terecht

voor de aankoop van een nieuwe of gebruikte auto met behoud van de fabrieksgarantie en pechhulp in heel Europa. Welke nieuwe of gebruikte auto u ook zoekt, u vindt de auto van uw voorkeur bij Autobedrijf Bouwman aan het Smeenkhof in Deventer.