Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Autobedrijf de Snipperling: uw private lease-expert

DEVENTER/APELDOORN – Private leasing is helemaal in opkomst, steeds meer mensen kiezen ervoor. Ervaar wel de lusten van uw nieuwe pareltje, maar niet de lasten. Fiat kent diverse oplossingen op het gebied van private leasing. Bij Autobedrijf de Snipperling bieden ze de nieuwste Fiat modellen met private leaseoplossing én met deskundig advies.

Voor een vast bedrag per maand zorgeloos mobiel met uw nieuwe Fiat, met private lease is alles geregeld, u hoeft enkel de brandstof nog af te rekenen. Zo komt u niet voor vervelende verassingen en onnodige kosten te staan.

Een passend pakket
Private lease biedt u een pakket aan voordelen waarmee u zorgeloos mobiel bent. Fiat biedt diverse private lease pakketten, namelijk budget, smart en top. Zo is er altijd een pakket dat goed bij u past. In alle pakketten zitten wegenbelasting; reparaties, onderhoud en banden; afleveringskosten en rijklaar maken; afschrijving, rente en BTW; een allriskverzekering en hulpverlening in binnen- en buitenland inbegrepen. Wanneer u voor Smart gaat, heeft u daarnaast een vrije dealerkeuze voor levering en onderhoud, reparatie en banden. Bij het Toppakket heeft u daarnaast ook nog een rechtsbijstandsverzekering, een personen inzittende verzekering en all-seasonbanden. Voor meer gedetailleerde informatie zijn de medewerkers van Autobedrijf de Snipperling u graag van dienst.

Kom langs!
In diverse Fiat modellen kunt u onbezorgd wegrijden met een passende private leaseoplossing. Zo least u de Fiat 500 of de Fiat Panda al vanaf een maandbedrag van €199,-, de Fiat Punto vanaf €269,- per maand en de Fiat 500L Wagon vanaf €334,- per maand. Deze bedragen zijn gebaseerd op een budget private leasepakket, maximaal 7500 kilometer per jaar en 60 maanden looptijd. Voor meer informatie over opties op het gebied van private lease en de diverse Fiat modellen kunt u terecht bij Autobedrijf de Snipperling aan de Hunneperweg 7 in Deventer of in de vestiging in Apeldoorn aan de Laan van de dierenriem 38a. De medewerkers voorzien u graag van advies.