Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Autobedrijf Gert van Keulen onderscheidend met 100% Onderhouden-label

BATHMEN- Sinds juni draagt Autobedrijf Gert van Keulen het label 100% onderhouden. Dit maakt de keuze voor een betrouwbare en goed onderhouden occasion een stuk makkelijker.

Als u een gebruikte auto wilt aanschaffen, belandt u soms in een doolhof van onduidelijkheid. Kloppen de bijgeleverde boekjes? Heeft de auto op tijd het juiste onderhoud gehad? Allemaal vragen waarop u een duidelijk antwoord wilt zodat u bij aanschaf niet voor verassingen komt te staan. Het 100% onderhouden-label biedt u deze zekerheid. Draagt een Occasion het 100%-keurmerk dan weet u zeker dat wij de onderhoudshistorie nauwkeurig hebben gecontroleerd. Zo komt u niet met onverwachte reparatiekosten te zitten. Om het label te mogen voeren moeten wij als autobedrijf aan hoge eisen voldoen. Binnen ons bedrijf zijn al onze medewerkers als 100%-expert aangewezen. Wij dragen de verantwoording voor het toekennen van het label aan de auto’s. Daarnaast voert de stichting 100% onderhouden regelmatig controles uit zodat u er zeker van kunt zijn dat de toekenning goed gebeurt.

Uniek in de regio
Autobedrijf Gert van Keulen is een van de eerste universele autobedrijven in Overijssel die dit label mag voeren en in de regio Deventer en omstreken zelfs de enige. Vanaf vorige maand zijn er diverse occasions die dit label dragen te bewonderen in de showroom. Een betrouwbare keuze maken was nog nooit zo makkelijk! In de werkplaats bij Gert van Keulen kennen de expert’s de labels toe. In deze werkplaats werken de professionals van het autobedrijf daarnaast aan onderhoud en reparaties van alle merken auto’s. Zo voeren zij onderhoud voor airco’s uit en ook een uitgebreide vakantiecheck kan worden aangeboden zodat u zorgeloos op reis kunt.

Contact
Wilt u voordat u de zon tegemoet rijdt nog even uw auto laten controleren op de meest belangrijke punten? Maak dan nu nog snel een afspraak. Wilt u meer informatie over het 100% onderhouden-label? Kijk dan eens op de website www.gertvankeulen.nl, of loop eens binnen in onze showroom aan de Traasterdijk 1 in Bathmen.