Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Autoschade Dick Bösing kiest voor Suzuki Celerio

Autoschade Dick Bösing aan de Midzomerweg in Glanerbrug heeft begin januari zijn wagenpark uitgebreid met vier exemplaren van de Suzuki Celerio. Deze worden ingezet als vervangend vervoer tijdens een schadereparatie.

De keuze voor de Suzuki Celerio was snel gemaakt. ‘Niet alleen uit kostenoverweging’, vertelt Dennis Bösing, ‘maar ook de betrouwbaarheid en met name de ruimte en het rijcomfort gaven de doorslag.’ De Celerio’s werden geleverd door Autobedrijf Bennie Wilmink, de vaste dealer van Bösing. Autobedrijf Bennie Wilmink zorgde voor een snelle levering, zodat de klanten van Bösing mobiel bleven.

De samenwerking tussen Wilmink en Bösing bestaat al een paar jaar. Naast de Suzuki Celerio rijden er onder meer ook twee Suzuki’s Swift en vijf Mitsubishi’s Space Star. Kortom, keuze genoeg. Bösing heeft in Autobedrijf Bennie Wilmink een aanspreekpunt. ‘Indien we auto’s tekort komen omdat er opeens veel werk binnenkomt, dan kunnen we altijd bij Bennie Wilmink aankloppen voor een snelle oplossing’, aldus Dennis Bösing. ‘Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij uitzonderlijke weersomstandigheden, zoals de eerste vorstperiode met gladde wegen.