Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Autoservice Herman in “nieuw jasje” gestoken

ENSCHEDE – Sinds begin dit jaar is Tommy Vluttert de nieuwe eigenaar van Autoservice Herman aan de Drienerweg 171 in Enschede. Hij heeft het bedrijf overgenomen van zijn schoonvader Herman Brunnenkreef, die nu eindelijk van zijn welverdiende pensioen kan genieten.

Op 1 juni 1978 begon Autoservice Herman aan de Drienerweg 171 in Enschede met een tankstation, garage en verkoop van auto’s. Herman’s dochter Tanja trouwde met Tommy Vluttert, die een elektrotechnische opleiding genoot. In 2007 kwam Tommy ook in de zaak.

Expertise
Door zijn opleiding is het bedrijf gespecialiseerd geraakt in CAN-bussystemen (Controller Area Network), een elektronisch systeem dat tegenwoordig veel in auto’s wordt toegepast. Het was dus een logisch gevolg dat Tommy zijn expertise met de zaak zou delen. Autoservice Herman is een RDW erkend garagebedrijf en is volledig op de toekomst voorbereid. Naast het normale werk, zoals totaalonderhoud van alle merken auto’s, is het bedrijf gespecialiseerd in diagnoses en heeft het geavanceerde uitleesapparatuur in huis. Als gevolg hiervan wordt de zaak voor veel van dit werk ingehuurd door andere autobedrijven en dealers. Door de hoge hal kan Autoservice Herman ook personenbusjes en kleine bedrijfsauto’s onderhouden. Het bedrijf heeft drie bruggen en vier werkplekken en doet onderhoud in de breedste zin, van banden tot airco’s, van reparaties tot onderhoud. Sinds begin dit jaar kan men bij Autoservice Herman ook terecht voor het spoelen van automaatbakken.
Autoservice Herman is gevestigd aan deDrienerweg 171, 7522 EV Enschede. Bel met 053 – 435 72 83 of kijk op: www.autoserviceherman.nl