Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Bennie Wilmink altijd dichtbij


HENGELO – Autobedrijf Bennie Wilmink is altijd dichtbij. En voor Hengeloërs is dit binnenkort nóg een stukje dichterbij, met de opening van hun nieuwste vestiging in Hengelo.

Autobedrijf Bennie Wilmink is nu te vinden in Azelo, Almelo en Enschede. Vanaf medio juni verhuist de vestiging van Azelo naar Hengelo; dan gevestigd aan de Höltersweg 49. Er moet nog veel gebeuren voor de vestiging klaar is, maar het resultaat mag er straks wezen. Deze vestiging moet dan geheel voldoen aan de moderne uitstraling die u van het merk Mitsubishi mag verwachten. Een echt stukje belevenis die past bij dit innovatieve Japanse merk. Wanneer de definitieve openingsdatum bekend is leest u deze uiteraard hier in de Autopaper.

Altijd dichtbij
Autobedrijf Bennie Wilmink neemt de slogan ‘In Twente altijd dichtbij’ erg serieus. Want als klant is het natuurlijk erg handig dat u lokaal terecht kunt bij een bedrijf dat u vertrouwt. Bij Bennie Wilmink mag u dan ook rekenen op een perfecte service, zowel voor als na aankoop van uw auto. In de goed uitgeruste, moderne werkplaats kunt u straks terecht voor onderhoud aan uw auto voor vele zorgeloze kilometers. Dit is zeker ook belangrijk voor de ondernemers onder u, die graag een snelle en goede service willen om uw medewerkers weer snel de weg op te krijgen.

Occasions
Naast de verkoop van nieuwe Mitsubishis biedt de nieuwe vestiging straks ook een brede selectie occasions aan van alle merken. Ook hier mag u rekenen op een goed advies. Autobedrijf Bennie Wilmink kan uw mobiliteit geheel naar wens verzorgen, of u nu gaat voor de directe koop van een occasion of de private- of zakelijke lease van uw nieuwe voertuig.

Kom langs
Autobedrijf Bennie Wilmink ontvangt u vanaf juni graag in Hengelo aan de Höltersweg 49. Tot dan bent u natuurlijk ook van harte welkom bij de vestigingen in Enschede, Almelo en Azelo. Kijk ook op: www.benniewilmink.nl