Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Bleeker Enschede: uw totaalaanbieder voor mobiliteit

ENSCHEDE – Auto Bleeker is inmiddels al weer een jaar open op de vertrouwde stek aan de Boddenkampsingel 2-10, op de kruising met de Hengelosestraat. Hier bent u aan het juiste adres voor een groot aanbod aan mooie occasions.

Auto Bleeker is gespecialiseerd in Opel en Kia, maar levert ook alle andere merken personenauto’s. Binnenkort krijgen zij een voorraad prachtige Opels binnen, namelijk de Opel Mokka X en de nieuwe Opel Crossland X. Verder zijn zij gespecialiseerd in bedrijfsauto’s en denken mee met u als bedrijf om een passende oplossing te bieden. Of het nu kopen, lease of huren is, het maakt voor Bleeker niets uit. Zij zorgen graag voor een passende mobiliteitsoplossing. Carprof Sinds een jaar werkt Auto Bleeker ook met de garageformule Carprof. Professionele monteurs verrichten het onderhoud en reparaties aan alle merken auto’s, ook voor leasemaatschappijen. Zij beschikken namelijk over veelzijdige testapparatuur. U mag rekenen op professioneel onderhoud tegen zeer scherpe tarieven: een uurloon van 59 euro exclusief BTW en een APK-keuring voor maar 15 euro, inclusief BTW. Lease en huur Bleeker Lease levert leaseoplossingen met alle merken die u maar kunt bedenken. Of u nu kiest voor Opel of Kia, Mercedes of BMW, Volkswagen of Ford. Ook een exclusieve Tesla is geen probleem, Bleeker Lease levert een passende oplossing. Huren is ook mogelijk, Bleeker is aangesloten bij de landelijke keten Inqar Autoverhuur. U huurt al een auto voor 25 euro inclusief BTW per dag, met een ruime selectie personenauto’s of grotere busjes. Er zijn ook goederenbussen te huur van 3 tot 16 kubieke meter inhoud.

Kom langs Auto Bleeker heet u graag welkom aan de Boddenkampsingel 2-10 in Enschede. De medewerkers geven u graag uitgebreid advies over alle mogelijkheden. Kijk ook op: www.bleekergroep.nl of de advertentie in deze krant.