Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Bleeker Oldenzaal net even anders op tweede paasdag


OLDENZAAL – De paasdagen komen er weer aan. Traditioneel altijd een moment waarop ook menig autobedrijf uitpakt om deze extra gezellig te maken. Natuurlijk is er ook bij auto Bleeker in Oldenzaal weer van alles te beleven op deze dag.

Dat zij geopend zijn op tweede paasdag is al jaren zo. De gastvrouwen en het verkoopteam van drie verkopers staan u ook dan graag te woord met goed advies deze dag. Een diversiteit aan verschillende mooie merken staat voor u klaar. Bent u op zoek naar een specifieke nieuwe auto of een bijzondere occasion? Ook dan kan Bleeker deze voor u leveren.

Extra gezellig
Dit jaar is tweede paasdag extra gezellig bij auto Bleeker. Zij pakken namelijk uit met onder meer een kleine paasmarkt. Diverse hobbyisten staan met een kraam hier waar zij diverse artikelen verkopen. Denk hierbij aan onder meer cadeauartikelen, zelfgemaakte kaarten en meer. Nieuwsgierig? Kom dan zeker even langs op deze leuke dag. Ook de kinderen hoeven zich natuurlijk niet te vervelen. Ze kunnen weer eieren schilderen zodat u, ouders/opa en oma rustig rond kunnen kijken.

Kom langs!
U bent van harte welkom op deze gezellige tweede paasdag. Auto Bleeker is gevestigd aan de Hamburgstraat 28 in Oldenzaal. Zoals u gewend bent staan de koffie en krentewegge al klaar, én natuurlijk de paaseitjes! Kijk voor meer informatie ook op: www.bleekergroep.nl/oldenzaal