Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Boveree houdt de conditie van uw airco op peil

DEVENTER – Bij warm weer is het heel fijn dat u de verkoeling van een goedwerkende airco kunt ervaren. Echter is het daarvoor wel van belang dat deze regelmatig wordt onderhouden. Voor een check en divers onderhoud biedt Boveree de uitgebreide aircoservice aan. Zo kunt u weer fris op weg!

Een goedwerkende airco heeft niet alleen een positief effect op uw rijbeleving, maar verbetert daarnaast ook uw concentratie bij het rijden. Om uw airco in goede staat te houden, is regelmatig onderhoud geen overbodige luxe. Boveree is dé specialist met de meeste kennis over Mitsubishi, maar ook voor reparaties en onderhoud voor andere merken bent u hier aan het juiste adres. Boveree biedt een airco-service waarmee een optimale werking van uw airco wordt gegarandeerd. Met de warme dagen en de vakantie in het verschiet wilt u natuurlijk niet dat uw airco het begeeft. Laat deze dan ook van tevoren controleren en eventueel onderhouden.

Divers onderhoud
Bij Boveree is divers onderhoud voor uw airco mogelijk. Zo is er de preventieve aircoreiniging waarbij de verdamper onder lage druk wordt gereinigd en een onaangename geur in de auto wordt verdreven. Bij de intensieve reiniging van de airco wordt de verdamper onder hoge druk gereinigd en hoeft u gedurende een lange tijd geen onaangename geur meer te verwachten in uw auto. De Full-aircoservice is een complete onderhoudsbeurt voor het gehele aircosysteem. Het aircosysteem wordt opnieuw gevacumeerd, de airco wordt intensief gereinigd en gevuld met koudemiddel. Gaat u binnenkort op vakantie of wil u in eigen land verzekerd zijn van een goed werkend aircosysteem? Maak dan tijdig een afspraak bij Boveree voor een check en eventueel onderhoud. Of loop eens binnen aan de Hanzeweg 36 voor vrijblijvend advies onder het genot van een kopje koffie.