banner lesscherbanner lesscher

Citroën Berlingo ook elektrisch


ALMELO – De Citroën Berlingo is al geruime tijd een geliefde optie voor zowel de particulier als ondernemer die iets meer moet vervoeren. Maar één ding ontbrak nog: een elektrische variant. Eerder introduceerde Citroën al de Berlingo Electric bestelwagenversie. Nu introduceert Citroën de E-Berlingo MultiSpace voor personenvervoer.

Citroën-dealer Bennie Wilmink aan de Twentelaan 21 in Almelo geeft u graag een passend advies over aanschaf van deze nieuwste telg of natuurlijk de andere – al dan niet elektrische – Citroëns. De nieuwe Citroën E-Berlingo combineert de mobiliteit, flexibiliteit en praktische inzetbaarheid van de Berlingo met een bijzonder duurzame aandrijflijn.

Geen compromis
De Citroën E-Berlingo MultiSpace geeft u al het gebruiksgemak van een MPV met een milieubewuste insteek. De bagageruimte zit bij de grootste binnen het segment, namelijk 675 liter mét passagiers. Hij biedt plaats aan vijf personen. Haalt u de tweede zitrij weg? De laadruimte neemt toe tot maar liefst 3.000 liter. Dankzij de plaatsing van de accu’s onder de vloer kon een mooie vlakke laadvloer bereikt worden.

Optimaal comfort
De nieuwe E-Berlingo biedt natuurlijk ook optimaal rijcomfort voor bestuurder en passagiers. Dankzij een uitgebreid connectiviteitssysteem met kleurentouchscreen blijft u altijd verbonden met de rest van de wereld. Natuurlijk is ook de veiligheid een belangrijk aspect, met onder meer een achteruitrijcamera. De Citroën E-Berlingo MultiSpace is leverbaar vanaf 26.490 euro. Citroën-dealer Bennie Wilmink aan het Twentekanaal 21 in Almelo laat u graag kennismaken met deze nieuwe elektrische Berlingo. Kijk ook op: www.benniewilmink.nl