Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Citroën C3’s voor Leus Verkeersschool

ALMELO – Citroën-dealer Bennie Wilmink in Almelo heeft onlangs zes nieuwe Citroën C3’s geleverd (alle in de luxe Shine uitvoering ) aan Verkeersschool Leus in Almelo. Deze auto’s zijn in samenwerking met Autolease Twente geleverd. Autolease Twente is mobiliteitspartner van een groot aantal bedrijven.

Leus Verkeersschool BV is een echt familiebedrijf. Het bedrijf bestaat ruim 62 jaar en is één van de oudste verkeersscholen van Nederland. Vanaf 2011 is Paul Leus de derde generatie die het bedrijf runt dat door zijn grootvader Bernard in 1954 is opgericht. De omschrijving oud maar modern zou het beste bij haar passen. De reden voor het jarenlange succes is de bewezen kwaliteit van de opleidingen gekoppeld aan een professionele, flexibele organisatie en de grote betrouwbaarheid. Zo’n 22 jaar geleden zijn de activiteiten opgesplitst in Leus Verkeersschool BV voor alle rijopleidingen en in Leus Opleidingen BV voor alle beroepsopleidingen. Beide bedrijven hebben hun eigen identiteit maar vullen elkaar uitstekend aan en zijn daardoor interessant voor een grote doelgroep. Leus heeft gekozen voor de Citroën C3’s vanwege de uitstraling, comfort en betrouwbaarheid en goede TCO (total cost of ownership). Een ijzersterke troef van de Citroën C3 is het lage brandstofverbruik in combinatie met de krachtige 110 PK motor.
Door de two tone kleur, welke goed past bij de huisstijl, valt de combinatie extra mooi op. De bestickering (gedaan door Jazet Almelo) sluit naadloos aan. De dakkleur komt terug in de stickers. Autobedrijf Bennie Wilmink vindt het geweldig om haar producten zo te zien, elke dag op de weg. Het is extra mooi dat beginnende bestuurders meteen op pad mogen met de mooie Citroën C3.