Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

DE NIEUWE FORD FOCUS

Neem alles wat je kent en waardeert aan de huidige Focus, en doe daar een flinke schep bovenop. Meer techniek, meer connectiviteit, meer design en meer ruimte… wat wil je nog meer?

Technologie voor jou

Een betere rijervaring voor jou: dat is de enige reden om de nieuwe Focus te voorzien van nog meer geavanceerde technologie. Om je stabieler op de weg te houden, eenvoudiger te laten parkeren en nog veiliger van A naar B te brengen. Geniet ervan.

 

Laat je omringen door gemak

Stap in een ruimte die je aangenaam zal verrassen. Het interieur is niet alleen fraai vormgegeven, maar ook nog eens van alle geavanceerde gemakken voorzien.

Zo krachtig en efficiënt als je wilt

Wil je power op de weg, maar tegelijkertijd zuinig rijden? Dan krijg je deze ideale combinatie in de vorm van krachtige en brandstofvriendelijke motoren, uitgevoerd met een handgeschakelde 6-versnellingsbak of automaat met 8 versnellingen. Terwijl z’n fraaie en aerodynamische design hem nog een stukje sneller en zuiniger maakt.

Jouw veiligheid staat voorop

Natuurlijk moet jouw auto jou, je familie en andere weggebruikers goed beschermen. Daarom hebben we alle beschikbare technologieën ingebouwd die je waarschuwen voor obstakels en verkeer. En je zelfs helpen remmen als dit nodig is om een aanrijding te voorkomen.

 

Je krijgt alle ruimte

Voor jou en je passagiers hebben we de beste plekken gereserveerd. Met zoveel hoofd-, been- en elleboogruimte, dat zelfs de langsten comfortabel zitten. Trouwens, ook voor je bagage is er voldoende plek: je kunt zelfs de achterbank 60/40 opdelen en bijna volledig platleggen. En de laadvloer kun je verstellen om een verborgen opbergvak of extra laadruimte te creëren als dat nodig is.