Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

‘Dealer van het jaar korting’ maakt kopen Nissan Qashqai aantrekkelijk

 

Nissan-dealer Herwers aan de Solingenstraat in Deventer maakt de aankoop van een nieuwe Qashqai aantrekkelijker dan ooit. Met de ‘dealer van het jaar korting’ kan uw voordeel oplopen tot wel € 5.000,-.

Herwers biedt deze korting aan op haar laatste zestig voorraadmodellen van de Nissan Qashqai. Dus wie maximaal wil profiteren, doet er goed aan snel te reageren. Het is echt nu of nooit, want op=op. De Nissan Qashqai behoort tot de populairste en meest verkochte SUV’s in Europa. De Qashqai is er in diverse uitrustingsniveaus en het model is voorzien van krachtige, schone en zuinige motoren. Standaard is de Nissan Qashqai al voorzien van onder meer ESP, zes airbags, airconditioning, cruise control, een audiosysteem met cd-speler, aux- en USB-aansluiting en Bluetooth-connectiviteit zijn standaard, net als led-dagrijverlichting, elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels en Hill Start Assist.
Kiest u nu voor de Nissan N-Connecta, die is voorzien van een sterke 115 pk-benzinemotor dan krijgt u als extra’s cruise control met speedlimiter, 5 inch kleuren TFT-instrumentenpaneel, Bluetooth® voor handsfree bellen, Intelligent Key, 18″ lichtmetalen velgen, Extra getint glas (achterste zijramen en achterklep), Nissan Around View Monitor en het Nissan Connect 7.0″ TFT-navigatiesysteem. Deze rijk uitgeruste auto kost nu € 26.599,-. Uw korting bedraagt € 5.000,-. Uiteraard kunt u ook kiezen voor één van de andere voorraadmodellen, zoals bijvoorbeeld automaten of een Qashqai die is voorzien van een 163 pk sterke motor.