Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Doe de Toyota Auris Energy Chan

HENGELO – Kunt u ruim 50 % elektrisch rijden met de Toyota Auris. Neem de proef op de som en kom langs bij Toyota-dealer Peterman in Enschede en doe de Auris Energy Challenge.

Ontdek de power van de Toyota Auris Hybrid: de auto met een benzine- én een elektromotor die zichzelf onderweg automatisch oplaadt. U heeft dus nooit een stekker nodig. Terwijl u meer dan 50% van de tijd elektrisch kunt rijden. De Auris is er nu bovendien in een unieke Black Edition met standaard zwarte accenten en leverbaar met speciale wielen voor een nog krachtigere uitstraling. Ervaar zelf hoe lekker hybride rijdt en kom naar de Toyota dealer voor de Auris Energy Challenge. U maakt dan niet alleen kans op een e-bike, maar als u kiest voor de Auris, krijgt u de upgrade naar een hybride ook nog eens helemaal gratis. Dat is een voordeel maar liefst € 2.100,-!

Styling
De Auris is een auto waar je elke dag naar uitkijkt om in te rijden. Zijn dynamische styling springt meteen in het oog, terwijl de binnenkant een ruimtelijk en kwalitatief gevoel geeft dankzij het prachtige design. De Auris Hybrid is standaard uitgerust met onder meer een automaat, climate control, startknop en LED dagrijverlichting. Te koop vanaf € 19.995,- en via Private FlexLease vanaf € 375,- per maand.