Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Elektrische Aixam bij Auto ter Riet

ENSCHEDE – Naast de elektrische auto en fiets is ook de brommobiel tegenwoordig verkrijgbaar in elektrische varianten. Zo levert Auto ter Riet, uw specialist in mobiliteit, sinds kort de elektrische modellen van Aixam, de eerste elektrische 45-kilometer auto in Nederland.

Aixam is marktleider van brommobielen in Europa. Naast de modellen met verbrandingsmotor zijn er nu ook vier modellen die volledig elektrisch aangedreven worden: de City Pack, City Premium, de afgebeelde Coupé Premium en de sportieve Coupé GTI. Deze omvatten diverse uitrustingen, met moderne opties zoals een achteruitrijcamera en uitgebreid multimediasysteem.

Voordelen
Een elektrische ‘brom’-mobiel heeft diverse voordelen. Zo klopt deze naam niet meer, omdat ze fluisterstil en milieuvriendelijk zijn zonder schadelijke uitstoot. In 3,5 uur is de accu volledig opgeladen via een eenvoudige 220 volt stekker, goed voor een actieradius van 80 kilometer. Dit alles tegen lage kosten, minder dan 2 euro aan stroomkosten per 100 kilometer. De elektrische Aixam City modellen beginnen bij 14.948 euro voor de City Pack. Auto ter Riet laat u graag kennis maken met de nieuwe elektrische Aixam. Kom langs aan de Daalweg 56-64 in Enschede, bel 053-432 34 34 of kijk op: www.elektrischebrommobiel.nl