Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Familie Groot Zwaaftink wint bij Herwers nieuwe Nissan Micra

Herwers sloot het jaar 2016 af met een unieke en exclusieve eindejaarsstunt. Tijdens de eindejaarsshow gaf het autobedrijf een nieuwe auto weg aan één van zijn klanten. Met deze spectaculaire actie wilde Herwers zijn loyale klanten belonen. Iedereen die de afgelopen drie jaar minimaal € 100,- had besteed aan onderhoud of aankoop, maakte kans op een gratis nieuwe auto. De grote winnaar tijdens de eindejaarsshow bij de Herwers-autobedrijven werd de familie Groot Zwaaftink uit Heeten. Zij wonnen een nieuwe Nissan Micra.

Tijdens de drukbezochte en gezellige Herwers Eindejaarsshow reageerden zowel nieuwe als bestaande klanten zeer positief op de actie ‘Herwers geeft een auto weg’. In de showroom van alle Herwers-vestigingen lagen deelnameformulieren klaar. In totaal ontving Herwers meer dan 2500 inzenders bij de vestigingen in Arnhem, Apeldoorn, Deventer, Doetinchem, Hengelo (Gld.), Neede, Zevenaar en Zutphen. De officiële trekking werd op 3 januari in het bijzijn van Jos en Niels Herwers gedaan door mr. Henk Steven Kleinburink van kantoor Tap & Van Hoff Notarissen te Doetinchem.

De gelukkige winnaars zijn uitgenodigd om naar de Herwers-showroom aan de Solingenstraat 3 in Deventer te komen om daar hun prijs in ontvangst te nemen.