Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Fiat 500 Collezione is ware filmster

APELDOORN – De Fiat 500 behoeft geen introductie. Direct herkenbaar waar hij ook is. Elegant, tikkeltje eigenwijs en een echte trendsetter. Maar voor wie de standaard Fiat 500 wellicht nog nét iets te gewoontjes is, is er nu ook de Fiat 500 Collezione editie.

De Collezione is de nieuwste toevoeging in de serie bijzondere gelimiteerde oplages van de Fiat 500. Zo las u eerder al over de Fiat 500 Young editie; deze is nu ook leverbaar als private lease al vanaf 199 euro per maand. De Collezione gaat nog wat verder. Deze is van buiten direct herkenbaar. Stijl is onlosmakelijk verbonden met kleur. Daarom is deze leverbaar in drie speciale lakkleuren en een tweetal bicolore-combinaties. Dit zijn de Bianco Gelato met Grigio Lunare (wit met grijs) en Bianco Gelato met Verde Mattementa (wit en mintgroen). De 16 inch lichtmetalen velgen met zwarte touches en 500-logo maken hem helemaal af. De Collezione is er zowel in gesloten als in cabrio-variant.

Schoonheid van binnen
Ook het interieur werd onder handen genomen, met onder meer een dashboard in carosseriekleur, gestreepte bekleding op de stoelen met ivoorkleurige touches en zelfs vloermatten met het unieke Collezione-logo. Natuurlijk is de Fiat 500 Collezione uitgerust met het inmiddels bekende Uconnect LIVE systeem, wat zorgt voor navigatie, entertainment en telefoon-connectiviteit.

Prestaties
De Fiat 500 Collezione is uitgerust met de innovatieve TwinAir Turbo benzinemotor, die niet alleen nette prestaties levert met 80 pk maar ook een aangenaam laag brandstofverbruik; 3,8 liter op 100 kilometer volgens de EU-normen. Gekoppeld aan de handgeschakelde transmissie met vijf versnellingen is het een genot om in te rijden én gezien te worden.

Maak kennis
De Fiat 500 Collezione is nu leverbaar vanaf 18.645 euro. Autobedrijf De Snipperling aan de Laan van de Dierenriem 38A in Apeldoorn of de Hunneperweg 7 in Deventer laat u graag kennismaken met de Fiat 500 Collezione die nu uit voorraad leverbaar is. Kijk ook op: www.snipperling.nl