Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Fiat Tipo Hatchback en Stationwagon in trek

De Fiat Tipo Hatchback en Stationwagon, die beide sinds kort in de showroom staan van dealer De Snipperling in Deventer en dealer Aaltink in Nijverdal, mogen zich verheugen in veel belangstelling.

Op zich niet verrassend, want Fiat heeft deze fraai ogende nieuwelingen scherp geprijsd. De vanafprijs van de Hatchback bedraagt € 19.995,-, de Stationwagon heeft een meerprijs van € 1.000,-. Het basismodel is uitgerust met 95 pk sterke 1.4 benzinemotor, de meerprijzen voor meer luxe en/of een sterkere motor zijn relatief bescheiden.

De standaarduitrusting omvat airconditioning, een Uconnect multimediasysteem, centrale portiervegrendeling, hill holder en elektrisch te openen ramen. Voor de Stationwagon komt daar nog een de Flip&Fold achterbank bij, waarmee je eenvoudig een vlakke laadvloer met een lengte van 1,80 meter creëert. Fiat levert de Tipo in vijf uitvoeringen: Pop, PopStar, Lounge, Business en Business Lusso. Die laatste twee zijn op de zakelijke markt gericht. De Business Lusso is de meest luxe uitvoering, met onder meer lederen bekleding, licht-, regen en parkeersensoren, privacy glass, climate control, Uconnect multimediasysteem met 7 inch beeldscherm en cruise control. Er zijn drie benzinemotoren leverbaar, met 95, 110 en 120 pk en twee diesels met 95 en 120 pk.