Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Garage Leijenaar al bijna 100 jaar gemoedelijk en deskundig

Gemoedelijkheid en deskundigheid gaan bij Garage Leijenaar hand in hand. Garage Leijenaar uit Bathmen kent een lange geschiedenis die inmiddels bijna een eeuw bestrijkt. Volgend jaar viert het in 1918 opgerichte bedrijf zijn 100-jarig bestaan.

Door de jaren heen is het familiebedrijf uitgegroeid van een kleine dorpsgarage tot een bloeiende onderneming waar service, vakmanschap en klantgerichtheid voorop staan. In de werkplaats van het moderne, flexibele en oplossingsgerichte autobedrijf kunnen klanten terecht voor een uitgebreid pakket aan diensten op het gebied van reparatie, onderhoud en schadeherstel van hun auto.
Ook voor het monteren van de zomerbanden is Garage Leijenaar zijn klanten graag van dienst. De winterbanden kunnen vervolgens veilig worden opgeborgen in het ‘bandenhotel’ van Garage Leijenaar. Tegen scherpe tarieven is het ook mogelijk om een auto te huren bij het Bathmense autobedrijf. Niet alleen personenauto’s, maar ook personenbusjes en bedrijfswagens met laadklep. Zelfs verhuiswagens, tractoren, aanhangwagens, rolstoelbussen en terreinwagens behoren tot de voertuigen die aan de Koekendijk gehuurd kunnen worden. Voor het verzorgen van het exterieur van de auto beschikt Garage Leijenaar over een volautomatische Kärcher wasstraat met wasprogramma´s die variëren van alleen wassen en drogen tot bodemwassen, hogedruk- en Polish Plus programma’s.
Uiteraard kunnen klanten ook langskomen bij Garage Leijenaar voor een nieuwe auto of occasion. In de showroom van het Bathmense autobedrijf kunnen de vele nieuwe Renault-modellen worden bewonderd. De medewerkers van Garage Leijenaar vertellen u aan de Koekendijk 8 graag meer over alle nieuwe Renaults.