Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Het motorseizoen begint voor u bij Motorservice Stijner


ENSCHEDE – Veel motorrijders uit de regio kunnen niet wachten tot de zon weer begint te schijnen en men weer op hun gemotoriseerde fiets kunnen stappen.Motorservice Stijner aan de Hendrik ter Kuilestraat 165 in Enschede is sinds jaren een gerenommeerde naam voor motorliefhebbers, en velen hebben de weg naar het bedrijf dan ook reeds gevonden.

Het blijven drukke tijden, want het nieuwe motorseizoen begint alweer aardig op gang te komen en velen lieten voordat ze weer de weg opgingen hun motor controleren door de vakman. Voor diegene die dat nog niet heeft gedaan; hiervoor kunt u uiteraard nog terecht bij Motorservice Stijner. Motorservice Stijner richt zich voor een groot deel op onderhoud, reparatie en schadeherstel van motoren, maar ook verkoopt het bedrijf motoren en motoraccessoires zoals bijvoorbeeld kleding. ‘In principe kunnen wij alle motoren nieuw leveren’, zegt Edgar Stijner. ‘Daarnaast bieden wij tal van occasions aan.’

Het onderhoud van motoren is in de afgelopen jaren behoorlijk complexer geworden. In de moderne werkplaats van Edgar Stijner zijn vrijwel alle problemen op te lossen. ‘We hebben onder meer de modernste uitleesapparatuur’, zegt Stijner. Die ook extra attentie geeft aan de staat van de banden. ‘Zeker als een motor een tijd heeft stilgestaan, is een bandencontrole van het grootste belang voor de veiligheid’, weet Stijner. Die ook dit seizoen weer veel motorrijders van dienst zal zijn. Wie in de vakantie erop uit trekt met de motor, is voor advies en onderhoud uiteraard bij Motorservice Stijner aan het juiste adres. Laat de vitale onderdelen nakijken en vergeet dus ook de banden niet, voordat u gaat toeren. En mocht u toe zijn aan nieuwe banden? Ook hier kunnen zij u van passend advies voorzien.

Kom langs
Bij Motorservice Stijner zijn er ook deze zomer weer genoeg aanbiedingen. Het loont dus zeker om eens langs te komen in de showroom in Enschede. Volg Motorservice Stijner op Facebook en surf ook eens naar www.motorservice-stijner.nl.