Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Introductie-acties Micra

HENGELO – De nieuwe Nissan Micra is sinds kort beschikbaar. Deze Micra legt de lat voor design, comfort en prestaties in kleine auto’s steeds hoger.

Autobedrijf Nissan Lesscher in Hengelo heeft ter introductie diverse mooie acties met de gloednieuwe Nissan Micra. Zo is er de introductiekorting van 1.000 euro bij aanschaf die nog tot en met 30 april loopt. Daarnaast kunt u nog eens profiteren van een tweede spectaculaire aanbieding. Bij aanschaf van een nieuwe Nissan Micra met het BOSE Personal audio system (standaard op de Tekna-uitvoering, optioneel op de uitvoeringen Acenta en N-Connecta) ontvangt u van Nissan een BOSE Wave SoundTouch IV system ter waarde van 799 euro. Op deze manier kunt u alvast genieten van uw favoriete muziek die BOSE u levert, via onder andere apps als Spotify, iTunes, Deezer en internetradio (DAB+), WiFi en Bluetooth. Tevens kunt u naast het beluisteren ook alvast beginnen met het creëren van een afspeellijst voor in uw nieuwe Nissan Micra. Zo kunt u optimaal genieten van uw rit en het BOSE Personal audio system.

Aantrekkelijk geprijsd
De nieuwe Nissan Micra is verkrijgbaar vanaf 15.190 euro. Autobedrijf Nissan Lesscher laat u graag kennis maken voor een uitgebreide proefrit. Kom dus langs bij de showroom aan de Zilverstraat 5 in Hengelo of kijk op www.autolesscher.nl voor meer informatie en het aanvragen van een offerte.

Andere modellen
Uiteraard zijn er ook diverse voordeelacties op andere modellen bij Nissan Lesscher. Kies nu voor een nieuwe Nissan Qashqai, ongeacht welke uitvoering, en profiteer van de actie “Geef mij de vijf”. U krijgt dan namelijk 5.000 euro voordeel op een nieuwe Nissan Qashqai. Dit klantvoordeel is inclusief 5 jaar onderhoud tot 100.000 kilometer, 5 jaar garantie (3 jaar fabriek en 2 jaar verlenging) en 5 jaar Nissan Assistance.

Note
Op dit moment zijn er nog diverse aantrekkelijk geprijsde Nissan Note modellen op voorraad in diverse uitvoeringen. Hier kan uw voordeel oplopen tot maar liefst 3.750 euro.