Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Jaguar’s I-PACE snel leverbaar bij Van Mossel

APELDOORN – De nieuwe Jaguar I-PACE komt binnenkort naar Nederland. Deze zomer zal de eerste, volledig elektrische SUV van het Britse merk te bewonderen zijn bij Van Mossel Jaguar.

Ook in de categorie van de performance SUV – een wat groter model met zeer respectabele prestaties – is er nu een volledig elektrische variant: de Jaguar I-PACE. Jaguar hecht een grote waarde aan het rijgevoel. Snel, stil en wendbaar; net zoals de katachtige waar het merk haar naam aan dankt. De I-PACE accelereert naar 100 kilometer per uur in een verrassend snelle 4,8 seconden. Met een volledige acculading hebt u een bereik van 480 kilometer en de 90 kWh accu is met een snellader weer snel op te laden. Zo laadt u tot wel 270 kilometer actieradius bij per uur, waardoor dit een zeer praktische keuze is.

Innerlijke rust
Naast het stijlvolle uiterlijk schonk Jaguar ook veel aandacht aan het interieur; een rustig en opgeruimd ontwerp met gebruik van premium materialen. Het interieur is ook ruimer, dankzij de aard van de elektrische aandrijflijn.

Varianten
De I-PACE is leverbaar in diverse varianten, waarbij de I-PACE S leverbaar is vanaf 80.330 euro. De I-PACE SE en I-PACE HSE voegen nog diverse opties toe, zoals sportieve lichtmetalen velgen, premium LED-koplampen en meer.

Maak kennis
Van Mossel Jaguar geeft u graag advies over de nieuwe I-PACE. Kom langs aan de Oude Apeldoornseweg 40 A in Apeldoorn.