Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Kia Picanto nu ook als X-Line te bestellen bij dealer Beltman


Kia breidt de Picanto-familie uit met een extra stoere variant: de Kia Picanto X-Line. Deze uitvoering is geïnspireerd op de SUV’s van Kia: de Sportage en de Sorento en is per direct te bestellen bij dealer Beltman aan de Jutestraat in Rijssen.

Ten opzichte van de reguliere Picanto heeft de Picanto X-Line een 15 millimeter grotere bodemvrijheid (nu 156 mm). Unieke uiterlijke kenmerken van de Kia Picanto X-Line zijn de SUV-achtige bumpers met metal-look skidplates, sportieve, lichtmetalen16-inchwielen, opvallend interieurkleurpakket én lime green (of zilverkleurige) highlights rondom de ’tiger nose’ grille en mistlampen. Zwarte kunststof panelen rondom de wielkasten benadrukken de grotere bodemvrijheid en het SUV-achtige karakter.

De volledig nieuwe Picanto X-Line is de eerste Picanto in het gamma met de 1,0-liter driecilinder T-GDI turbobenzinemotor. De turbomotor levert 74 kW (100 pk) bij 4.500 toeren per minuut en 172 Nm koppel tussen 1.500 en 4.000 toeren per minuut, goed voor een sprint van 0 naar 100 km/uur in slechts 10,1 seconden. Deze 1.0 T-GDI benzinemotor is op termijn ook leverbaar in de Picanto GT-Line.’

Zaken zoals LED-dagrijverlichting, mistlampen, een haaienvinantenne, keyless entry en een sportief afgeplat stuurwiel (ook nieuw te vinden in de Picanto GT-Line) zijn standaard. Hetzelfde geldt voor een infotainmentsysteem met een ‘zwevend’ 7,0-inch touchscreen, geïntegreerde navigatie met 3D-kaarten en ondersteuning van Apple CarPlay en Android Auto. Standaard is de Picanto X-Line uitgerust met een achteruitrijcamera, draadloze smartphoneoplader (inductie) en een USB-poort.