Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Klanttevredenheid staat centraal bij Bleeker Enschede

ENSCHEDE – Klanttevredenheid en een juiste service voor iedere klant. Dit zijn twee belangrijke prioriteiten voor Auto Bleeker in Enschede. De medewerkers helpen u graag weer zo snel en efficiënt mogelijk de weg op.

Daarom ziet u met ingang van september twee nieuwe gezichten aan de balie van het bedrijf aan de Boddenkampsingel 2-10 in Enschede. Dit zijn de dames José Molenkamp en Milou Vöcker (zie foto).

Goede communicatie
Samen vormen zij de belangrijke spil in de communicatie tussen u als klant en Auto Bleeker. Zij staan u vriendelijk te woord en denken graag met u mee. Zo kunnen zij advies geven over het plannen van onderhoud en service, compleet met een directe prijsopgaaf. Zo hebt u snel een passend antwoord op al uw service-vragen. Voor moeilijkere technische reparaties overleggen zij met de technisch specialisten. Het bedrijf beschikt over een moderne werkplaats waar zij alle serviceaspecten uit kunnen voeren en voor ieder merk. Uiteenlopend van uw regulier onderhoud en APK tot de in- en ombouw van bedrijfswagens. Tevens kunnen zij u ook in contact brengen met een verkoopadviseur voor een mooie nieuwe of gebruikte auto.

Kom langs
Auto Bleeker is gevestigd aan de Boddenkampsingel 2-10 in Enschede. Hier is een ruime selectie auto’s te vinden. Kijk ook eens op de website voor deze en nog veel meer informatie: www.bleekergroep.nl/enschede. Autobedrijf Bleeker is sterk in elk merk en kan een APK uitvoeren voor slechts 15 euro. Al 80 jaar een vertrouwd adres.