Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Korting op nieuwe MINI

ENSCHEDE – Het gaat goed met MINI in Nederland. Het automerk, dat een deel van haar auto’s fabriceert in het Limburgse Born, is hip en gewild. En wie overweegt een nieuwe MINI te kopen, kan nu profiteren van een aantrekkelijk voorraadvoordeel bij MINI-dealer Broekhuis Oost aan het Spaansland 10 in Enschede.

In de showroom van Broekhuis Oost vindt u een ruime keus van alle modellen van MINI. Met uitzondering van de onlangs geïntroduceerde MINI Countryman, krijgen kopers van een voorraadmodel maar liefst 10% korting! Voeg daarbij dat dealer Broekhuis Oost u ook nog eens een mooie inruilprijs biedt voor uw huidige auto.

Groot aanbod
Kortom: denkt u aan een MINI dan is het nu tijd om over te stappen. En hoe sneller u naar de showroom aan het Spaansland in Enschede komt, hoe groter het aanbod. Of u nu kiest voor en driedeurs, een vijfdeurs of een cabrio uit de showroom. In de showroom ervaart u direct uw voordeel. ‘Less is more’, vindt men bij MINI. De bescheidenheid van dit sportieve automerk is als eerste al zichtbaar in het formaat van de auto’s. Maar op veel meer fronten blijkt dat sportief rijden ook op een verantwoorde manier kan.

Eigentijds
Met een MINI rijdt u een auto met een eigentijds karakter. Ervaar de MINI in de showroom van Broekhuis Oost of oriënteer u in de online showroom: www.broekhuis.nl. Bij Broekhuis Oost is men u graag van dienst bij de aanschaf van een nieuwe MINI of een MINI occasion.