Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Mitsubishi Matsweken

DEVENTER – Als Nederlanders staan we er bekend om; we zijn echte koopjesjagers. Je zou het haast volkssport nummer twee noemen, na het voetbal. Helaas zit een echte voetbalzomer er niet in dit jaar, maar gelukkig zijn er zeker wél mooie aanbiedingen voor wie op zoek is naar een nieuwe Mitsubishi.

Bij de liefhebber inmiddels een bekend fenomeen: de Mitsubishi Matsweken. Tot en met 17 juni biedt het Japanse merk diverse aantrekkelijke kortingen aan op de actuele modellen. Bij Mitsubishi Wesselink profiteert u altijd al van volop voordeel bij de diverse modellen, maar deze zijn nu wel extra aantrekkelijk geprijsd.

Oplopend voordeel
Tot en met 17 juni ontvangt u tot wel 1.250 euro voordeel op de Mitsubishi Space Star. Voor een nieuwe Eclipse Cross loopt het voordeel op tot 1.500 euro. Gaat u voor de veelzijdige ASX? Uw voordeel loopt op tot maar liefst 2.000 euro. Wees er wel snel bij, enkele kleur en uitvoering combinaties zijn al bijna uitverkocht.

Betrouwbare mobiliteit
De aanschaf van een auto is natuurlijk maar de helft van het verhaal. Dankzij de standaard vijf jaar garantie en Mitsubishi’s ijzersterke reputatie van betrouwbaarheid kunt u jarenlang zorgeloos genieten.

Ervaar het zelf
Autobedrijf Wesselink nodigt u van harte uit om eens vrijblijvend een proefrit te maken. Kom langs aan de Solingenstraat 7 in Deventer of kijk ook op: www.mitsubishi-wesselink.nl