Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Mitsubishi onthult de nieuwe Eclipse Cross tijdens Autosalon

Mitsubishi heeft tijdens de Autosalon van Genève de nieuwe Eclipse Cross onthuld. De compacte SUV wordt in de herfst van 2017 verwacht in de showroom van dealer Wesselink aan de Solingenstraat in Deventer.

De Mitsubishi Eclipse Cross is een compleet nieuwe, compacte, coupé-achtige SUV die aan het wereldwijde aanbod wordt toegevoegd. Het model wordt gepositioneerd tussen de ASX en Outlander. De Eclipse Cross onderscheidt zich door zijn scherpe lijnen en dynamische houding met een herkenbare Mitsubishi-designstijl. Andere kenmerken zijn de coupé-achtige daklijn, optimale connectiviteit en beproefde all-wheel control-technologie voor een veilige en plezierige rijervaring onder alle omstandigheden. De Eclipse Cross valt niet alleen op door zijn strakke en sportieve lijnenspel, maar ook door zijn onmiskenbare taillelijn, de schuin geplaatste achterruit, de scherpe V-vorm in het ontwerp van de achterzijde, korte overhangen en brede wielkasten.

De atletische uitstraling van de Eclipse Cross wordt versterkt door de stoere Dynamic Shield-grille die de nieuwste ontwerptaal van Mitsubishi Motors vertegenwoordigt. Het frontdesign wordt gevormd door de krachtige, zwarte grille en de verchroomde sierlijsten met 3D-effect. De achterzijde onderscheidt zich door de bijna kubistische styling van de achterlichten en de gesplitste achterruit. Het hooggeplaatste LED-remlicht dat doorloopt over de gehele breedte van de achterzijde zorgt voor een krachtige en stabiele houding. In het interieur creëert het dashboard met zwarte en zilveren elementen een sportieve en hoogwaardige sfeer. Dat geldt ook voor het slanke beeldscherm van het multimediasysteem en de head-up display. De Mitsubishi Eclipse Cross biedt ook praktische eigenschappen met zijn riante bagageruimte en verschuifbare achterbank die in ongelijke delen (60:40) is neer te klappen. Passagiers achterin profiteren van veel beenruimte, terwijl de zithouding naar wens kan worden aangepast dankzij de verstelbare rugleuning. En zelfs dankzij de aflopende coupé-achtige daklijn is er achterin voldoende hoofdruimte. Een auto die het wachten waard is!