Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Mitsubishi Outlander PHEV nu als S-Edition


NIJVERDAL – De Mitsubishi Outlander PHEV is aangepast voor het modeljaar 2018. Verantwoordelijk hiervoor zijn aanpassingen in het interieur gecombineerd met een scherpe prijsstelling. Daarbij is de Outlander nu beschikbaar in de zogenaamde S-Edition. Het doel is om de technologie van de Mitsubishi Outlander PHEV toegankelijk te maken voor een breder publiek.

De S-Edition is de nieuwe topversie in het aanbod van de Mitsubishi Outlander PHEV. Deze sportieve uitvoering onderscheidt zich door talloze aanpassingen op het gebied van uitstraling, luxe en rijgedrag. De S-Edition is te herkennen aan de in ‘Dark Chrome’ uitgevoerde grille en 18-inch lichtmetalen wielen, zwarte dakrails, skidplates in carrosseriekleur en B- en C-stijlen in glossy black. Het interieur wordt gekenmerkt door luxe lederen bekleding, zilverkleurige decoratiepanelen, zwarte hemelbekleding en rood stikwerk voor stoelbekleding, stuurwiel, dashboard en armsteun.

Sportief
Tevens is de nieuwe Outlander PHEV S-Edition voorzien van high-performance Bilstein-schokdempers, high-performance Bridgestone Dueler H/P Sport-banden en een hogere carrosseriestijfheid dankzij geavanceerde lijm-lastechnieken. Daarmee heeft de S-Edition zowel een comfortabeler als sportiever karakter dan de overige uitvoeringen van de Outlander PHEV. De S-Edition is leverbaar vanaf € 51.990,-.

Nu beschikbaar
Het verkoopteam van Mitsubishi-dealer Aaltink in Nijverdal staat u graag te woord over de mogelijkheden van de S- Edition. De Mitsubishi Outlander PHEV is nu beschikbaar vanaf € 35.990,-.