Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Mitsubishi Outlander PHEV; uitgebreide facelift


NIJVERDAL – Elektrisch rijden neemt een vlucht in Nederland; niet verwonderlijk gezien de snelle ontwikkeling van elektrische voertuigen. Ook Mitsubishi blijft innoveren; zo krijgt de geliefde Outlander PHEV dit najaar een nieuwe aandrijflijn. Maar ook ondergaat de SUV voor de tweede keer een facelift.

De Mitsubishi Outlander PHEV was in de hoogtijdagen van het bijtellingsvoordeel al een verkoopsucces. Ook nu nog is de interesse groot in dit model, waardoor Mitsubishi blijft innoveren met de grotere elektrische telg. Op de recente autosalon in Genéve presenteerde het bedrijf de nieuwe aandrijflijn voor de Outlander PHEV. Zo is de 2.0 benzinemotor vervangen door een krachtiger 2.4, wat de trekkracht ten goede kwam. Ook is deze soepeler in de respons en met een hoger rendement. Om dit te ondersteunen kreeg ook de batterij een boost: de capaciteit is nu 13,8 kWh en de achterste elektromotor kreeg tien procent meer vermogen. Dit zal zich naar verwachting vertalen in wat snellere prestaties.

Facelift
Naast de onderhuidse verbeteringen kreeg de Mitsubishi Outlander ook een facelift. De auto werd voorzien van een nieuwe neus met nieuwe koplampen, een nieuwe bumper, de aangepaste grille en rechthoekige mistlichten die de Outlander PHEV een strakke, moderne uitstraling geven. In het interieur zien we enkele mooie updates, waaronder het nieuwe instrumentenpaneel, sierlijsten en hoogwaardige leren bekleding. Een mooi luxe gevoel dus; zeker in combinatie met de verbeterde stoelen die meer steun bieden.

Dit jaar leverbaar
De vernieuwde Outlander PHEV is te zien op de aanstaande autosalon van Genève en komt in de zomer naar Nederland. De prijzen zijn nog niet bekend, maar voor meer informatie over de modellen van Mitsubishi bent u welkom in de showroom van Mitsubishi-dealer Auto Aaltink aan de Marie Curiestraat 6 in Nijverdal. Natuurlijk bent u ook aan het juiste adres voor informatie en advies over één van de vele andere Mitsibishi-modellen die Aaltink levert. Kijk ook eens op: www.autoaaltink.nl