Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

De nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV is krachtig en toch zuinig

DEVENTER – De veelgeroemde PHEV-technologie van de Mitsubishi Outlander PHEV is nu nog verder verbeterd, de nieuwe Outlander PHEV 2019 die in september uitkomt is hier het resultaat van. Ook bij Mitsubishi Wesselink zal deze alleskunner vanaf September in de showroom te vinden zijn.

Bij de nieuwe Outlander PHEV 2019 is het beste van twee werelden gecombineerd en gaan uitmuntende prestaties, comfort en minimaal energieverbruik hand in hand. De nieuwe PHEV-aandrijflijn 2.0 is de grootste upgrade. De 2,0-liter benzinemotor is vervangen door een 2,4-liter viercilinder met 240 pk gecombineerd vermogen waardoor de nieuwe Outlander PHEV stil en zuinig is zonder daarbij concessies te doen aan de krachtige rijprestaties. Ook hebben de elektromotoren en de lithium-ion accu een upgrade gekregen wat zorgt voor 10 % meer vermogen en een 15% grotere accucapaciteit. Met meer vermogen, een grotere batterij en een elektrische snelheid die kan oplopen tot 135 km/u weet de nieuwe PHEV zich te onderscheiden.

Vernieuwd interieur
Ook het interieur is in een nieuw jasje gestoken. Allereerst zijn de stoelen uitgerust met meer zijdelingse steun en rugsupport voor nog meer comfort. Vanaf de Instyle-uitvoering beschikt de PHEV over een luxe P-line interieur dat is voorzien van hoogwaardige zwarte lederen bekleding en een zwarte hemelbekleding. Ook is het instrumentenpaneel vernieuwd. Daarnaast is de nieuwe Outlander PHEV voorzien van een lekkere ruime achterbank en een 450 liter grote kofferruimte. De Mitsubishi Outlander PHEV is vanaf september te bewonderen bij Mitsubischi Wesselink aan de Solingenstraat 7 in Deventer. Meer informatie over de nieuwe Outlander PHEV? Loop eens binnen!