Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Mobiliteit zonder zorgen met private lease van Grouwstra

DEVENTER – Als automobilist wil je vaak maar één ding: zorgeloos rijden met de auto. Zonder nare verrassingen wanneer er iets kapot gaat. En zonder de vele kleine kosten die zich altijd onverwachts aandienen. Je wil wél het gemak van de auto, maar zónder de rompslomp. Private lease is dan een goede optie.

Private lease is de afgelopen jaren sterk in opkomst. Ondernemers zijn al langer bekend met het leasen van voertuigen, maar ook voor de particuliere rijder biedt dit veel voordelen. De opzet van een private lease is in principe vrij simpel: u kiest een voertuig en betaalt vervolgens alleen een vast maandbedrag plus de benzinekosten. Al uw onderhoud, reparaties, pechhulp, wegenbelasting, verzekering en andere vaste lasten zitten hierbij inbegrepen. Het voordeel van deze leasevorm is dat u nooit voor verrassingen komt te staan en dat u voor al uw auto-zaken één aanspreekpunt heeft.

Alles naar wens
Grouwstra4Lease is merkonafhankelijk, waardoor zij u iedere gewenste auto aan kunnen bieden. Naast nieuwe auto’s zijn ook jonggebruikte auto’s in deze vorm te leasen. Daarnaast behoort ook kortdurende of zakelijke lease tot de mogelijkheden. Grouwstra Auto’s geeft u graag passend advies over de lease-mogelijkheden voor uw specifieke wensen en budget.

Neem contact op
Hebt u interesse in een Private Lease of wilt u meer informatie? Kom langs aan de Maagdenburgstraat 1 of Revalstraat 12 in Deventer. Kijk ook op: www.grouwstra.nl waar u ook een lease-offerte aan kunt vragen.