Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Nieuwe BMW 5 serie nu in de showroom bij Broekhuis

BMW legt de lat hoog met de nieuwe generatie 5 Serie. Tijdens een druk bezochte introductieavond bij dealer Broekhuis Oost aan het Spaansland in Enschede mochten we al even kennismaken met het nieuwe model.
Hoewel het nieuwe model veel op de uitgaande 5 Serie lijkt, is de dubbele vouw die over de zijkant loopt een opvallend nieuw kenmerk. De nieuwe 5 Serie is een indrukwekkende auto om te zien: serieuzer, stoerder en zakelijker dan voorheen. Elke nieuwe 5 Serie, ook het instapmodel, heeft vanaf nu uitlaatpijpen links en rechts in de achterbumper. Ook het interieur schurkt tegen dat van het topmodel aan qua uitstraling en luxe. Het dashboard is opgebouwd uit fraaie materialen en aangekleed met vele glanzende elementen, die zorgen voor een chique en tegelijkertijd hightech uitstraling.

 

Interieurruimte
Het fraaie beeldscherm bovenaan de middenconsole is haarscherp en nu ook via gebaren en aanraking te bedienen. Dat eerste vergt wat handigheid, maar het is een mooie gadget. Met de interieurruimte is het prima gesteld. Voorin zit je op fijne stoelen en achterin hebben passagiers niets te klagen; de been- en hoofdruimte zijn riant. De nieuwe 5 Serie is een belangrijke auto voor BMW. Een op de zes verkochte BMW’s in Nederland is een 5 Serie. In de zomer van dit jaar wordt het assortiment aangevuld met de Touring.