Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Nieuwe Honda CR-V komt in een hybride jasje

Honda to unveil the all-new CR-V at the Geneva Motor Show

DEVENTER – In februari werd hij al gepresenteerd op de Autosalon van Genève: de nieuwe Europese versie van de Honda CR-V. Het vertrouwde model heeft wat aanpassingen ondergaan, maar belangrijker nog, deze zal ook leverbaar worden met hybride aandrijving. In het najaar is de nieuwe CR-V te bewonderen, zo ook bij Honda Wesselink.

De nieuwste versie van de meest populaire SUV ter wereld zal binnenkort ook in Europa verkrijgbaar zijn. De nieuwe CR-V is gevormd voor nieuwe avonturen en die nieuwe vormgeving geeft de Honda CR-V een elegante en atletische uitstraling. Aan het basisdesign is niet drastisch veel veranderd, wel is de wielbasis en de carrosserielengte wat vergroot. Door deze grotere wielbasis is er ook meer ruimte voor passagiers dan bij het voorgaande model. Ook is aan de voorzijde een een active shutter grille bevestigd. Door deze sluitbare grille en zijn sportieve vormgeving is de CR-V aerodynamisch efficiënt. Hoogwaardige bekleding en een verfijnde afwerking zorgen daarnaast voor een sfeervol interieur. De benzineversie beschikt over een 1.5 i-VTEC Turbo benzinemotor die gekoppeld is aan een handgeschakelde versnellingsbak of een CTV-automaat. Bij de hybride aandrijving wordt gebruik gemaakt van een 2.0 i-VTEC benzinemotor en twee elektromotoren die gekoppeld zijn aan een fixed-gear versnellingsbak. Beide versies zijn optioneel te voorzien van vierwielaandrijving.

Kom langs!
Dit najaar zal de benzineversie van de Honda CR-V te vinden zijn bij Honda Wesselink. De hybrideversie valt vanaf begin 2019 te verwachten bij de Honda Dealers. Meer informatie? Loop eens binnen bij Honda Wesselink aan de Solingenstraat 7 in Deventer, bij de vestiging in Apeldoorn aan de Laan van de Dierenriem 35 of bij de vestiging in Ernst aan de Hoofdweg 20-22.