Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Nieuwe Jaguar F-TYPE heeft meest geavanceerde en efficiënte motor ooit

Jaguar breidt het aanbod van de F-TYPE verder uit met een nieuwe 2.0 liter viercilinder Ingenium turbobenzinemotor. Door de toepassing van state-of-the-art technologie, een lager gewicht en aanpassingen aan het onderstel staat de Jaguar F-TYPE garant voor uitzonderlijke prestaties, verfijning en efficiëntie.

De nieuwe 2.0 liter viercilinder Ingenium turbobenzinemotor betreft de krachtigste viercilindermotor die ooit in een productie-Jaguar is toegepast. De motor levert 221 kW (300 pk) vermogen en een maximumkoppel van 400 Nm bij 1.500 t/min. De viercilindermotor levert een uitstekende respons over het gehele toerengebied, wat resulteert in een sprint van 0-100 km/u in slechts 5,7 seconden en een topsnelheid van 249 km/u. De 2.0 liter motor laat in de Convertible een gemiddeld verbruik (NEDC) van 7,2 l/100 km noteren, wat overeenkomt met een CO2-emissie van 163 g/km. Deze uitzonderlijke combinatie van performance en efficiency is mede te danken aan state-of-the-art motortechnologie.

De Jaguar F-TYPE met viercilindermotor is gebaseerd op de onlangs vernieuwde F-TYPE met een reeks noviteiten op het gebied van in- en exterieurdesign en technologie voor verbeterde veiligheid en infotainment. Daarbij heeft de nieuwe instapversie een onderscheidend, eigen karakter en een verbeterde handling. De volledig uit aluminium vervaardigde Ingenium benzinemotor draagt bij aan de totale gewichtsreductie van 52 kg. Het lagere gewicht op de vooras en specifieke aanpassingen aan het onderstel zorgen voor een nog betere stuurrespons, wendbaarheid en rijcomfort.

De viercilinderuitvoering is verder te herkennen aan de nieuw ontworpen, enkele uitlaatdemper. Daarbij is het uitlaatgeluid nauwkeurig gefinetuned voor een zeer karaktervolle sound, wat een essentieel onderdeel is van het DNA van de Jaguar F-TYPE. De medewerkers van Jaguar-dealer Van Mossel vertellen u aan de Oude Apeldoornseweg 40 A in Apeldoorn graag meer over alle specificaties van de Jaguar F-TYPE 2.0 Convertible 300 pk.