Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Nieuwe motorseizoen weer begonnen bij Motorcentrum Deventer

De fraaie temperaturen van de afgelopen week waren de bevestiging dat het motorseizoen weer is begonnen. Als het aan Motorcentrum Deventer ligt, zal het de motorliefhebber in ieder geval nergens aan ontbreken. Niet alleen kan er aan de Smeenkhof 13 in Deventer een nieuwe motor worden aangeschaft; ook het huren van een motor behoort tot de mogelijkheden bij de Kawasaki-dealer.

Motorliefhebbers kunnen in de showroom van Motorcentrum Deventer onder andere diverse Kawasaki’s bewonderen, waaronder de Z900, Z650 en Ninja 650. De Z900 is verrassend veelzijdig en compleet. Zo is dit model niet alleen ontworpen om gemakkelijk en ontspannen sportief te kunnen rijden, maar ook om een maximale rijsensatie te kunnen geven aan meer ervaren Z-rijders. Het hoge uitrustingsniveau, met onder meer een Assist & Slipper koppeling en een grafisch meervoudig instelbaar display, matchen het moderne LED achterlicht met Z-patroon en de fraaie nieuwe 5-spaaks lichtgewicht wielen met sterpatroon. Net als de overige Naked modellen in de Kawasaki Z-familie springt de Z650 meteen in het oog door een super modern Sugomi design en een ongekend hoogwaardige afwerking. Uiteraard ontbreekt ook het typerende LED achterlicht met Z-patroon niet. Voor optimale prestaties werd er een compleet nieuwe 650cc watergekoelde parallel twin krachtbron ontwikkeld met een heerlijk koppelrijk karakter en tegelijkertijd een zeer laag verbruik. Om het comfort en vertrouwen te verhogen werd de Z650 voorzien van een Assist & Slipper koppeling. Voor wie nog meer beleving en prestaties zoekt, is er tevens een schitterend ‘full system’ Akrapovic uitlaatsysteem verkrijgbaar. De Ninja 650 biedt een unieke combinatie van Supersport looks en dagelijkse bruikbaarheid, waarmee deze innovatieve machine meteen zijn eigen unieke segment creëert. De Ninja 650 combineert een 650cc parallel-twin met een verrassend licht rijwielgedeelte en een slanke bouw. Zijn lichtvoetige supersport-karakter, directe gevoel en snelle acceleratie combineert hij met een soepele vermogensafgifte en goede manoeuvreerbaarheid. De ideale mix van sportieve prestaties en gebruiksgemak voor zowel beginnende als meer ervaren rijders.

Naast het aanschaffen van een nieuwe of gebruikte motor, is het ook mogelijk om bij Motorcentrum Deventer voor een korte of langere periode een motor te huren:
– Kawasaki Z300 ABS (A2 rijbewijs): vanaf € 30,- per dag
– Kawasaki Z650 (A2-rijbewijs): vanaf € 36,- per dag
– Kawasaki Z800: vanaf € 46,50 per dag
– Kawasaki Z900: vanaf € 50,- per dag
– Kawasaki Vulcan S: vanaf € 47,- per dag
– Kawasaki Versys 650: vanaf € 45,- per dag
– Kawasaki Versys 1000: vanaf € 61,50 per dag

De huurtermijnen zijn naar wens. Daarbij geldt: hoe meer dagen, hoe goedkoper de huurprijzen.