banner lesscherbanner lesscher

Nieuwe Outlander PHEV in augustus leverbaar


TWENTE – De Mitsubishi Outlander is al geruime tijd een verkoopsucces voor Mitsubishi. Zeker ook met de toevoeging van de hybride-met-stekker PHEV. Het Japanse merk blijft echter niet stil zitten. In augustus komt namelijk een nieuwe versie van de Outlander PHEV in de Nederlandse showrooms.

De 2019 versie van de Outlander PHEV is niet zomaar een update. De nieuwste generatie is voorzien van een compleet herziene aandrijflijn, die zowel voor de SUV als elektrische segmenten een nieuwe maatstaf neerzetten aldus het merk. De Outlander PHEV kreeg een mooie restyling waarbij het nieuwe front het Dynamic Shield design kreeg, dat uitdrukking geeft aan de prestaties en hoge mate van veiligheid. In het ruime interieur treffen we veel slimme functionaliteit en de mogelijkheid om dit op te waarderen naar premium materialen. Mitsubishi schonk veel aandacht aan veiligheid-geörienteerde innovaties de afgelopen jaren. Zo is de Outlander PHEV voorzien van sensoren die onder meer de dode hoeken in de gaten houden, maar ook verkeer dat haaks op de auto nadert bij achteruitrijden, zoals op een parkeerplaats.De rijbeleving van de nieuwe versie is ook verbeterd dankzij een stijvere carosserie en andere aanpassingen, met een hoge mate van comfort en flexibiliteit.

Specificaties
De Outlander PHEV 2019 krijgt een 89 KW/121PK sterke 2.0 LITER 16-KLEPS DOHC MIVEC verbrandingsmotor en een 60KW/82PK elektromotor. Het opladen van de accu kan naar 80 procent in 25 minuten, een volledige lading duurt 5 uur. De Outlander PHEV heeft een riante 463 liter bagageruimte. De Outlander PHEV 2019 is vanaf augustus te bewonderen in de showroom van uw lokale Mitsubishi-dealer.