Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Nieuwe showroom voor autobedrijf Zuithof

BORNERBROEK – Autobedrijf Zuithof is begonnen aan een verbouwing van de showroom. Om na de verbouwing een frisse start te kunnen maken, vindt er de komende periode een verbouwingsopruiming plaats bij de Subaru-dealer uit Bornerbroek.

De showroom van Autobedrijf Zuithof wordt van binnen compleet vernieuwd een aangepast aan de eisen en wensen van de huidige tijd. Rond de jaarlijkse Paasshow hoopt Autobedrijf Zuithof de verbouwing afgerond te hebben.

Voordeel
Tot die tijd kunnen klanten profiteren van opruimingsvoordeel tot maximaal € 2.000,-. Autobedrijf Zuithof heeft aan het Tusveld 15 in Bornerbroek ongeveer 70 auto’s staan van alle Subaru-types, waaronder jonggebruikte occasions, maar ook nieuwe Subaru’s. Autobedrijf Zuithof toont klanten graag het brede aanbod dat het merk typeert: van de compacte Subaru XV en de robuuste Forester tot de veelzijdige Outback en de sportieve Levorg. Subaru maakt een belangrijke groei door in Nederland. De hoge zit, het trekvermogen en de veelzijdigheid van de modellen zijn belangrijke redenen om voor een Subaru te kiezen.

Slimme techniek
Ook door de toepassing van slimme techniek, zoals permanente vierwielaandrijving, is Subaru concurrerend ten opzichte van andere automerken. De medewerkers van Autobedrijf Zuithof vertellen u aan het Tusveld 15 in Bornerbroek graag meer over de voordelen die het autobedrijf in petto heeft tijdens de verbouwingsopruiming en de nadere specificaties van alle types en modellen Subaru.