Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Nieuwe Toyota Land Cruiser leverbaar op grijs kenteken


De nieuwe Toyota Land Cruiser is recent gearriveerd in Nederland. Hij is bij dealer Drent in Almelo en Vriezenveen en bij Konijnenbelt in Nijverdal te bestellen.

In personenuitvoerig is het 4×4-icoon van Toyota leverbaar vanaf € 69.575,- rijklaar. Hierbij gaat het om de 3-deurs Land Cruiser 2.8 D-4D Comfort met handgeschakelde 6-bak. Als bedrijfswagen beginnen de prijzen bij € 31.895,-, exclusief BTW en BPM. De standaarduitrusting omvat onder meer permanente 4WD met centraal Torsen limited slip sperdifferentieel, airconditioning, cruise control, keyless entry en een alarmsysteem.

De beduidend langere 5-deurs kent 4 uitrustingsniveaus met 5 zitplaatsen en 3 uitvoeringen met 7 zitplaatsen. Het tweede uitrustingsniveau van de nieuwe Toyota Land Cruiser betreft de Challenger. Deze luxere versie is standaard voorzien van onder andere 17-inch lichtmetalen velgen, een 6-trapsautomaat, climate control, Full Map navigatie, een achteruitrijcamera en parkeersensoren achter. De prijzen op geel kenteken starten bij € 77.100,-. Op Professional-versie, vanaf € 85.965,- zijn toegevoegd: 19-inch lm-velgen, LED-koplampen, lederen bekleding, stoelverwarming en -ventilatie, een JBL-audiosysteem en de actieve veiligheidssystemen van Toyota Safety Sense. De meest luxe 5-deurs Executive heeft onder meer luchtvering met automatische niveauregeling en een groot glazen schuif-/kanteldak. De prijzen beginnen bij € 100.175,-.

Zowel de 3- als de 5-deursversie van de Land Cruiser is leverbaar op grijs kenteken. De 3-deurs is voorzien van een volledig vlakke laadvloer en een verhoging in het dak. Wat betreft de 5-deursuitvoering kan de klant kiezen uit 4 versies: met een tussenwand aan de B- of C-stijl en met een standaard of verhoogd dak.