Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Ook dit jaar staat Schlichter voor u klaar

Regelmatig onderhoud is belangrijk voor de levensduur van uw auto en zorgt ervoor dat u veilig kunt rijden. Voor vakkundig auto-onderhoud bent u ook dit jaar bij Vakgarage Schlichter aan het juiste adres. U ontvangt altijd een prijsopgave vooraf, zodat u weet wat het onderhoud gaat kosten. Olie verversen, nieuwe banden, een grote beurt of een kleine beurt.

Door uw auto regelmatig te laten onderhouden, rijdt u veilig en verkleint u de kans op autopech. Doorrijden met versleten onderdelen is niet alleen onveilig, maar kan ook de rest van uw auto beschadigen. Een onnodig dure reparatie is het gevolg. Daarom adviseert Vakgarage Schlichter u om uw auto periodiek te laten controleren. Bij een moderne auto is, afhankelijk van de kilometerstand, één onderhoudsbeurt per jaar vaak voldoende. Een oudere auto heeft vaak meer onderhoud nodig. Met de grote beurt van Vakgarage Schlichter kunt u er namelijk op vertrouwen dat uw auto in de best mogelijk staat verkeert. Olie, filters en bougies worden vervangen, overige vloeistoffen worden bijgevuld en alle onderdelen van uw auto worden gecontroleerd. Combineer uw grote beurt met een apk-keuring en Vakgarage Schlichter voert de apk-keuring gratis voor u uit! Daarnaast biedt Vakgarage Schlichter u de ‘betrouwbaarste kleine beurt van Nederland’ waarbij olie wordt ververst en uw auto op tientallen punten wordt gecontroleerd.

Dankzij vakkundig personeel en moderne apparatuur kan Vakgarage Schlichter bijna ieder gebrek aan uw auto verhelpen. Laat uw onderhoud dus ook dit jaar verzorgen door Vakgarage Schlichter aan de Smaragdstraat 8 in Hengelo.