banner lesscherbanner lesscher

Opel komt dit jaar met nieuwe versie Combo Tour


HENGELO – Opel heeft in februari de nieuwste versie van de geliefde Opel Combo Tour gepresenteerd. De Tour is de personenversie van de Opel Combo bestelwagen.

De Combo Tour is een aantrekkelijke optie voor het gezin dat net iets groter is of net iets meer mee moet nemen. Een ideale auto ook voor de fanatieke vakantievierder die graag wat meer meeneemt zonder direct een aanhanger of dergelijke nodig te hebben. Dankzij de flexibele indeling profiteert u van tot wel 1.672 liter bagageruimte. Met zeven zitplaatsen en talloze opbergvakken is het een uitdaging om nog een praktischer auto te vinden.

Slimme innovaties
De Opel Combo Tour combineert veel slimme innovaties die zorgen voor een veilig en aangenaam weggedrag, ook onder meer uitdagende omstandigheden. Zo beschikt deze over een automatische noodrem-assistent die zorgt voor een veilige en snelle noodstop zonder drama. Ook zaken als een achteruitrijcamera en adaptieve cruise control maken hem tot een veilige vervoerder.

Goede basis
De nieuwe Opel Combo deelt het platform met de soortgelijke modellen van andere merken binnen de PSA Groupe, die samen investeren in innovaties. Kopers kunnen straks kiezen uit diverse bensine- en dieselopties, waaronder naar verwachting de 1.2 PureTech benzinemotor of de 1.5 BlueHDi diesel. Opel zal binnenkort de definitieve specificaties en natuurlijk de bijbehorende prijzen bekendmaken. De nieuwe Opel Combo Tour is later dit jaar verkrijgbaar via de Opel-dealers, waaronder Kamp Twente met vestigingen in Almelo (Weezebeeksingel 4) en Hengelo (Steenzoutweg 16).