banner lesscherbanner lesscher

Opel’s X-Range


HENGELO – Opel levert zijn robuuste trio van de Opel Mokka, Crossland en Grandland nu allemaal als X-editie. Deze bieden niet alleen de krachtige crossover-looks maar ook een unieke identiteit.

De crossover is en blijft een zeer populair segment waar Opel dus met verve inspringt. De Opel Mokka X was het eerste lid van de X-range; een compacte avonturier met vierwielaandrijving die ook een sportieve blikvanger is. De Mokka X is leverbaar vanaf 26.799 euro.

Crossland X
De nieuwe Opel Crossland X vult Opels gamma aan met een riante, eigenzinnige all-rounder. Ondanks de lengte van 4.21 meter hebben vijf personen een aangename hoeveelheid ruimte. Dit dan ook nog met een 520 liter bagageruimte. De Crossland X is leverbaar vanaf 20.299 euro.

Grandland X
De Opel Grandland X is de grotere broer van de Mokka en Crossland. Met een 4.48 meter lengte komt u niet snel ruimte tekort. Deze biedt een bagaregruimte tot 1.652 liter. Onderhuids is er veel innovatie, zoals de diverse rijhulpjes, vermoeidheidsdetectie en een 360 graden camera. De Grandland X is leverbaar vanaf 30.799 euro.

Ervaar het zelf
Ervaar zelf waarom de X-range veel extra’s biedt. Opel Kamp Twente laat u graag een vrijblijvende proefrit maken. Kom langs aan de Steenzoutweg 16 in Hengelo of Weezebeeksingel 4 in Almelo. Kijk ook op: www.kamptwente.nl