Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Open dag Auto & Service Hengelo

Auto & Service Hengelo zal op zaterdag 4 maart hun nieuwe pand aan de Vosboerweg 3 feestelijk openen. Er wordt ’s middags een open dag gehouden van 12.00 tot 16.00 uur waarbij iedereen een kijkje kan nemen in het nieuwe pand.
Auto & Service Hengelo werd in 2010 opgericht en is specialist van Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen personenauto’s en bedrijfswagens. Inmiddels is het bedrijf fiks gegroeid; zowel qua klanten als in eigen omvang. Eigenaar Tim Mangelaars is trots op de resultaten. Auto & Service bouwde snel een reputatie op als betrouwbaar en professioneel. Zo behaalden zij het afgelopen jaar de Topper Award van BesteGarage.nl en diverse Bovag-nominaties voor beste garage van Oost-Nederland.

Vertrouwensband
Service staat centraal met als doel om een goede vertrouwensband op te bouwen met de klant. Zo krijgt een klant bij een servicebeurt een gespecificeerde rekening met foto’s van alle vervangen onderdelen. Dit maakt het voor de klant inzichtelijk welke werkzaamheden verricht zijn en waarom dit nodig was. Tevens biedt het bedrijf een haal- en brengservice en er is de mogelijkheid voor vervangend vervoer bij langere servicebeurten of bij pech langs de weg. Het belang van transparantie is ook duidelijk zichtbaar in het nieuwe pand. Dit is open en licht opgezet, waarbij klanten vanuit de showroom ook in de werkplaats kunnen kijken. Auto & Service Hengelo verkoopt naast occasions ook nieuwe auto’s en verhuurt auto’s van groot tot klein.

Open Dag
De open dag op zaterdag 4 maart is ook echt een wens van de klanten zelf, zo benadrukt Mangelaars. Van 12.00 tot 16.00 uur zijn er diverse activiteiten voor jong en oud, uiteenlopend van een springkussen tot een bandenspel en virtual reality race simulator. Hiermee zijn ook leuke prijzen te winnen. Neem dus de hele familie én vrienden mee! Daarnaast kunnen bezoekers in gesprek met de monteurs, bijvoorbeeld om bij een opengewerkte motor uitleg te krijgen over de werking en serviceaspecten. ’s Avonds is de officiële opening voor genodigden, waarbij minister Henk Kamp de openingshandeling verricht. Auto & Service Hengelo biedt service voor de merken Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen en nog diverse aanvullende diensten. Zo kan men de airconditioning laten onderhouden of een dakkoffer huren. Kijk voor meer informatie op: www.autoenservice.nl