Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Paashaas

Het zelf wassen van uw heilige koe; voor sommige mensen een ultiem plezier voor zichzelf, voor anderen een regelmatig terugkerende vervelende klus. Een heel goed alternatief is om gebruik te maken van een professionele autowasgelegenheid. Dit heeft niet alleen als voordeel dat je zelf niet hoeft te zwoegen, maar het levert ook een substantiële bijdrage aan een beter milieu.

Wasboxen en wasstraat
Heeft u niets te doen op Tweede Paasdag?
Kom dan lekker na het paasontbijtje of na de paasshows van diverse autodealers uw auto in het sop zetten. U mag dit lekker zelf gaan doen in één van onze vier moderne wasboxen of u rijdt even de bocht om naar de wasstraat waar de auto voor u groen wordt gewassen. Nee, niet groen van kleur, maar op een groene, duurzame en dus schone wijze. Daarom zeggen wij ook altijd: wij wassen écht schoon!

Stofzuigerplein
Na het wassen en poetsen van uw auto heeft u natuurlijk alle tijd om uw auto lekker van binnen weer op te frissen op ons stofzuigerplein. Heeft u niet de juiste middelen? Wij verkopen de juiste producten die u kunt gebruiken, zoals een lederreiniger en speciale ledercrème om uw leer goed te reinigen en in topconditie te brengen. Vraag er naar bij één van onze medewerkers.

Openingstijden Pasen
Wij zijn Eerste Paasdag gesloten. Op Tweede Paasdag zijn we geopend van 10:00 tot 17:00 uur.
Wij wensen u alvast hele fijne paasdagen en zien u graag snel in onze wasstraat waar ons team voor u klaar staat!