banner lesscherbanner lesscher

Prijzen Swift Sport bekend


HENGELO – Suzuki heeft de geliefde Swift twee sportieve nieuwe varianten gegeven. De Suzuki Swift Sport en Suzuki Swift Sportline hebben nu ook prijzen gekregen.

De Swift Sport is leverbaar vanaf € 24.999,- of € 399,- per maand wanneer u kiest voor een Suzuki Private Lease. De Swift Sportline is leverbaar vanaf € 18.799,- of € 299,- per maand bij private lease. Hierbij betaalt u een vast bedrag per maand, waarbij onder meer het onderhoud, reparaties, verzekering en wegenbelasting inbegrepen zijn. Mobiliteit zonder rompslomp, een aantrekkelijke optie voor veel mensen.

Sportief uiterlijk
De nieuwe Swift Sport is onder meer te herkennen aan de deels in zwart uitgevoerde 17 inch lichtmetalen velgen. Ook de sportieve dubbele uitlaat en diffuser maken samen met de frontspoiler jandere details duidelijk dat dit niet bepaald een standaard auto is. In het interieur treffen we natuurlijk sportstoelen, sportpedalen en mooie accenten. Suzuki levert deze sportieve Swift ook in de exclusieve kleur ‘Champion Yellow’ bij introductie.

Onderstel
De nieuwe sportmodellen gaan echter dieper dan alleen het design: de Swift Sport kreeg een volledig aangepast sportonderstel mee met een stijvere body. Gecombineerd met een 1,4 liter BoosterJet turbobenzinemotor en sportpakkket is de Swift Sport met recht de sportiefste auto van het merk op dit moment. Dankzij het lage gewicht van slechts 970 kilo en de motor van 140 pk valt er niets te klagen. Deze combinatie zorgt niet alleen voor dynamische rijeigenschappen maar ook een lagere wegenbelasting.

Krachtig
De prestaties van de 1,4 BoosterJet van de Swift Sport zullen menig glimlacht ontlokken bij de bestuurder. Bij 5.500 toeren per minuut levert hij maximaal vermogen, gekoppeld aan de handgeschakelde 6 versnellingen. Het maximumkoppel is 230 Nm bij 2.500-3.500 toeren.

Swift Sportline
De Swift Sportline deelt de sportieve looks van de Sport, met een wat kleiner motorvermogen. Deze zijn leverbaar met de viercilinder 1.2 DualJet met 86kW/90pk of een driecilinder 1.0 BoosterJet met 82 kW/112 pk mét turbo.

Maak kennis
Suzuki-dealer Wiegerinck geeft u graag passend advies over deze nieuwe Suzuki Swift Sport modellen. Kom langs aan de Diamantstraat 38 in Hengelo, Schelmaatstraat 25 in Oldenzaal of Kerkstraat 17 in Goor.