Zoek een occasion

U heeft geen filter geselecteerd!

Renault maakt goede sier met crossovers Captur en Kadjar

Renault maakt goede sier met twee heerlijke crossovers: de Captur en de Kadjar. De Captur is een fraai gestroomlijnde crossover en is de kleine broer van de Kadjar, een al even fraai en nog ruimer model. Beide modellen vindt u in de showroom van Renault-dealer Segerink en Wolbers aan de Revalstraat in Deventer.

De Renault Captur heeft een expressief front, vele rondingen en gespierde flanken en wielkasten. Brede spatborden voor een sportief en krachtige uitstraling en een interieur waar je u tegen zegt. Ultramodern design, volop ruimte, veel comfort, keuze uit acht kleuren zipper bekleding en twee ingebouwde navigatie – en multimediasystemen. En dat is nog maar het begin. De Renault Captur is namelijk helemaal naar eigen wens in te richten. Onlangs heeft de Captur een facelift ondergaan, waardoor de crossover een nog sterker design heeft en meer lijkt op zijn grote broer, de Renault Kadjar. De vorm van de grille sluit beter aan en ook beschikt de nieuwe Captur nu over LED Pure Vision koplampen (afhankelijk van de uitvoering). De LED-dagrijverlichting en de LED achterlichtunits hebben de kenmerkende C-vormige lichtsignatuur. U kunt uw Captur nu nog meer naar wens vormgeven, want er zijn twee geheel nieuwe lakkleuren – Orange Atacama en Blue Océan – en een nieuwe dakkleur Gris Platine. Ook voor het interieur zijn er meer variatiemogelijkheden. De Captur is er vanaf € 19.190,-.
De Renault Kadjar heeft een gedurfd design. De uitstraling van de Renault Kadjar krijgt een extra dimensie door de C-shape LED dagrijverlichting en de Full-LED koplampen. Voor zijn interieur vond de Kadjar inspiratie in stationwagons. De achterbank (60:40 deelbaar) laat zich vanuit de bagageruimte gemakkelijk en snel neerklappen. De laadvloer kent twee posities: een voor een vlakke laadvloer, de andere voor zo veel mogelijk bagageruimte (max. 472 liter met de achterbank rechtop). Voor het vervoer van lange voorwerpen kan ook de leuning van de passagiersstoel neergeklapt worden.